Medische & verzorgende artikelen

Spiergel 500ml

Populaire gel voor mens en dier ! Verzorging voor spieren en gewrichten. Toe te passen bij blessures van spieren, gewrichten en pezen; als “warming up” en “cooling down” van spieren en ledematen; om spieren soepel te houden en bij rugpijn.   

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Wondspray 100 ml

Simicur Wondspray is een natuurzuivere desinfecterende spray op basis van Aloë vera, Symphytum, Ledum, Hamamelis en Calendula. Door de ontstekingsremmende, bloedstelpende en wondhelende werking wordt de wondspray gebruikt bij diepe steekwonden, draadwonden, schaafwonden en operatiewonden. Door zijn desinfecterende werking kan de spray tevens worden toegepast bij schimmelinfecties en mok.
Toepassing: SIMICUR wondspray wordt toegepast bij open wonden, huidirritaties, schimmelinfecties en mok. Wondspray kan meermalen per dag worden aangebracht op de huid, door in een dun laagje te sprayen.

€ 9,25

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Wondzalf 200 gr

Simicur Wondzalf is een natuurzuivere zalf van St. Janskruid- en Tarwekiemolie, met extracten van Symphytum, Calendula en Hamamelis. Hierdoor stimuleert de huidzalf de huiddoorbloeding en heeft een ontsmettende, verzachtende en granulerende werking. De wondzalf kan worden gebruikt bij een gevoelige, droge huid en gaat wildvleesvorming tegen bij slechthelende wonden.
Toepassing: SIMICUR wondzalf wordt gebruikt bij slechthelende en ontstoken wonden en bij een droge, geïrriteerde, schilferige huid. Wondzalf kan meermalen per dag worden aangebracht op de huid, door in een dunne laag op te brengen en de wondranden goed met de zalf in te smeren. Vuile en etterende wonden eerst uitspoelen met water en voor het aanbrengen van de zalf te wond laten drogen.

€ 12,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen